Ons kantoor. Voor jou

Ons kantoor. Thuis in het Gooi & Almere

Wij zijn bereikbaar op twee flexibele locaties in zowel ’t Gooi als Almere. Vanuit hier staan wij kort in verbinding met ons werkgebied. Dichtbij Almere, Naarden, Bussum, Hilversum, Huizen, de rest van ’t Gooi. Alles bijna binnen 15 tot 20 minuten bereikbaar. We kunnen gerust stellen dat we deze steden en dorpen heel goed kennen, omdat we zelf uit het werkgebied komen en hier geboren en getogen zijn. Ons team heeft veel binding met deze regio. Zo komt een teamlid uit Naarden, heeft jaren in Bussum gewoond, heeft in Hilversum en Huizen gewerkt. Een andere is geboren in Hilversum, heeft jaren in Nederhorst den Berg, Hilversum en Naarden gewoond, maar woont nu al meer dan 25 jaar in Almere.

Voordelen van ons kantoor

Jij staat centraal

Alles draait om jou en om je vertrouwen. Jij staat centraal, niet wij. Vertrouwen van jou in ons, ons kantoor en onze ervaring en expertise.

Erkend & Gecertificeerd

Wij zijn gecertificeerd en lid van VastgoedPro, de beroepsvereniging van vastgoedprofessionals in Nederland.

Lees meer

Ruime kennis van de regio

Wij komen zelf uit de steden en dorpen uit het werkgebied en zijn hier geboren en getogen. Wat zijn de bouwplannen, hoe zit het met het bestemmingsplan, hoe is de ontsluiting in de buurt, waar zijn de scholen gevestigd, hoe zit het met het verenigingsleven? Wij weten het.

Kennis & kunde

Wij hebben vertrouwen in onze eigen kennis en kunde en dat zelfvertrouwen stralen wij uit op jou als klant.

Concurrerende tarieven

Onze tarieven zijn scherp, marktconform en in verhouding met onze concurrenten.

Altijd bereikbaar

De wereld verandert continu en klantverwachtingen dus ook. Wij spelen in op je moderne wensen en behoeften en zijn we 24/7 bereikbaar. Daarom vermelden wij ook ons mobiele nummer naast een vastnummer, maar niet verborgen achter een antwoordapparaat.

Lees meer
159

Aantal woningen verkocht

51

Aantal woningen verhuurd

58

Aantal woningen aangekocht

388

Aantal blije klanten