Waarom de Ruiter Makelaars?

Jij staat centraal

Het fundament van onze relatie ligt in jouw vertrouwen. Wij begrijpen dat het vertrouwen dat je in ons stelt de kern vormt van onze samenwerking. Bij alles wat we doen, streven we ernaar om dit vertrouwen te verdienen en te behouden. Ons doel is niet alleen om aan je verwachtingen te voldoen, maar deze zelfs te overtreffen. Daarom investeren we voortdurend in onze expertise, zodat we je de beste service en resultaten kunnen bieden. Ons succes hangt af van jouw tevredenheid en vertrouwen, en we zijn vastbesloten om dat te verdienen, elke stap van de weg.

Erkend & Gecertificeerd

Wij zijn trots op onze certificering en lidmaatschap bij VastgoedPro, de vooraanstaande beroepsvereniging van vastgoedprofessionals in Nederland. Onze makelaars zijn niet alleen geregistreerd in het kwaliteitsregister, maar voldoen ook aan de strenge kwaliteitseisen van Vastgoedcert. Dit betekent dat de kwaliteit van onze dienstverlening gewaarborgd is. Bovendien kun je vertrouwen op de uitgebreide kennis en expertise van zowel onze makelaars als hypotheekadviseurs. We zijn er om jou te begeleiden en te ondersteunen bij elke stap in jouw vastgoedtraject, met de hoogste normen van professionaliteit en integriteit.

Ruime kennis van de regio

Als inwoners van de steden en dorpen in ons werkgebied zijn wij geworteld in deze gemeenschappen; we zijn hier geboren en getogen. We begrijpen de nuances van de omgeving: van de laatste bouwplannen tot de details van het bestemmingsplan, van de infrastructuur tot de locaties van scholen, en van het bruisende verenigingsleven tot de lokale hotspots. Deze kennis stelt ons in staat om jou te voorzien van waardevol advies en inzicht, zodat je weloverwogen beslissingen kunt nemen over jouw vastgoedzaken. Met ons als gids ben je verzekerd van een betrouwbare partner die bekend is met alle aspecten van het leven in jouw buurt.

Kennis & kunde

Wij geloven sterk in onze eigen kennis en vaardigheden, en dit zelfvertrouwen straalt door naar jou als klant. Onze overtuiging komt voort uit jarenlange ervaring en voortdurende toewijding aan ons vak. Als gevolg hiervan kunnen we met volle zekerheid jou begeleiden en adviseren in elke stap van het proces. Jouw vertrouwen in ons is de drijvende kracht achter onze inzet en toewijding om de best mogelijke resultaten te behalen. Met ons aan je zijde kun je met vertrouwen vooruit kijken naar wat de toekomst brengt.

Concurrerende tarieven

Onze tarieven zijn niet alleen scherp, maar ook marktconform en in lijn met wat onze concurrenten bieden. We begrijpen dat transparantie en eerlijkheid essentieel zijn bij het bepalen van de kosten voor onze diensten. Daarom streven we ernaar om tarieven aan te bieden die eerlijk zijn en recht doen aan de waarde die we leveren. Met onze concurrentiële prijzen bieden we een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, zodat je kunt profiteren van hoogwaardige service zonder dat je budget uit balans raakt.

Altijd bereikbaar

In een wereld die voortdurend verandert, evolueren ook de verwachtingen van klanten. Wij zijn er om in te spelen op jouw moderne wensen en behoeften, en daarom zijn we 24/7 bereikbaar. We gaan zelfs zo ver dat we ons mobiele nummer naast ons vaste nummer vermelden, zonder verborgen te zijn achter een antwoordapparaat. Natuurlijk kan het gebeuren dat we een keer niet direct kunnen reageren, bijvoorbeeld wanneer we boodschappen doen of onder de douche staan, maar dankzij moderne communicatiemiddelen zijn we altijd binnen handbereik. Of je nu een vraag hebt, advies nodig hebt of gewoon even wilt overleggen, wij staan klaar om je te helpen, altijd en overal.

159

Aantal woningen verkocht

51

Aantal woningen verhuurd

58

Aantal woningen aangekocht

388

Aantal blije klanten