De Ruiter Makelaars

Een hypotheek. Voor jou

Een huis, een hypotheek

Als je een huis wilt kopen dan ontkom je bijna niet aan een hypotheek.

Wat is een hypotheek?

Een hypotheek is een lening voor het kopen van een huis. Als je een huis koopt, leen je geld van de bank en gebruik je het om je droomhuis te financieren.

Maandlasten en maximale hypotheek berekenen

De eerste stap op weg naar je droomhuis is het berekenen van je maximale leenbedrag. Dit is afhankelijk van verschillende factoren zoals:  Je inkomen of de hoeveelheid geld die je zelf inlegt. Een hypotheek adviseur berekent eenvoudig je hypotheeklimiet en de verwachte maandlasten op basis van je persoonlijke situatie.

Een hypotheek met Nationale Hypotheek Garantie (NHG)

Als je een huis wilt kopen, kan je een hypotheek afsluiten met NHG. Je betaalt dan eenmalig een bedrag zodat Stichting Waarborgfonds Eigen Woning garant staat voor de lening. Het Waarborgfonds vergoedt de terugbetaling aan de bank als je buiten je schuld betalingsproblemen krijgt tijdens de looptijd van je hypotheek. Ook krijg je met NHG een lagere rente op je hypotheek.

Hypotheekvormen

Banken hebben verschillende soorten hypotheken en je kunt ze zelfs combineren. De hypotheekvorm bepaalt hoe de hypotheek wordt afgelost. Je betaalt elke maand het geld terug dat je van de bank heb geleend om het huis te kopen. Dit staat bekend als een “aflossing”.

Onze hypotheek adviseur denkt graag met je mee over welke hypotheekvorm het beste bij jouw situatie past.

Hypotheekrente

Over het geld dat je leent, betaal je de bank maandelijks hypotheekrente en aflossing. Je kunt kiezen tussen verschillende vaste rentetermijnen of variabele rentetarieven. Koop je een energiezuinige woning? Of plaats je zonnepanelen, dan kunt je in sommige gevallen zelfs korting krijgen op je hypotheekrente.

Anouk-Roest-hypotheekadvies
de ruiter makelaars

ANOUK ROEST HYPOTHEEKADVIES – “Goed luisteren is de sleutel”

Goed luisteren naar mensen is essentieel om het juiste te kunnen vertellen en mensen op maat te kunnen adviseren. Elke klant en iedere situatie is uniek. Door jouw situatie aan te horen, de juiste vragen te stellen en mijn kennis & ervaring te delen, stel ik mezelf keer op keer in staat mensen te voorzien van een betrouwbaar en duurzaam hypotheekadvies. Waar je dan ook een goed gevoel bij heeft en denkt ”dit past bij ons”.

Wie is Anouk Roest en waar staat hij voor?

Mijn passie is mensen te helpen hun wensen en doelen te verwezenlijken. Ik word er oprecht blij van als het lukt daarbij te helpen en geef daarbij niet gauw op als zich tegenslagen voordoen. Die gedrevenheid komt voort uit jarenlange topsport. Ik heb in het verleden 10 jaar lang voor het Nederlandse zaalteam gespeeld en meerdere EK’s en een WK gespeeld. Ik heb tot mijn 40e in de Eredivisie gespeeld. Ik weet daarom wat het is om doelen te hebben, ervoor te knokken ze te bereiken en langdurig op hoog niveau te blijven functioneren. Bovendien wil ik van nature alles wat ik doe zo goed mogelijk doen.

Gevoelsmens

Ik ben zakelijk gezien sterk in het analyseren & beoordelen van data, met andere woorden je financiën. Door rationeel om te gaan met cijfers kan ik mijn klanten keer op keer voorzien van goede adviezen. In mijn privéleven ben ik echter iemand die alles op gevoel doet en de dag plukt die hij leeft. Ik kan me goed verplaatsen in een ander, wat ervoor zorgt dat ik situaties goed begrijp. Dit komt mij ook erg goed van pas bij het geven van hypotheekadvies.

Anouk is geen onbekende in onze regio, heeft in zijn jeugdjaren met zijn ouders in Naarden gewoond en zelfstandig in Naarden en Bussum. Gevoetbald bij diverse clubs in het Gooi en zijn opleiding genoten op o.a. de Godelinde school. Anouk Roest werkt onafhankelijk, maar is voor jou en ons een goede partner op het gebied van financieel advies.

Neem vrijblijvend eens contact op met Anouk; T: 06 – 13 40 61 64 – E: info@anoukroest.nl of neem een kijkje op zijn website. Wellicht past het bij jou!