Makelaars Bussum

Woning verkopen Bussum

Ben je op zoek naar een betrouwbare en ervaren makelaar in Bussum? Dan heb je de juiste plek gevonden! De Ruiter Makelaars is gespecialiseerd in woningverkoop in Bussum, waardoor we je dromen helpen waar te maken. huis kopen bussum

Winkelhart van Gooise Meren

Bussum is de grootste plaats van Gooise Meren en staat al jaren bekend om haar gezellige horeca en winkelstraten. In het centrum, de Kapelstraat en het gebied rond het monumentale station Naarden-Bussum vind je veel leuke bruine kroegen, mooie restaurants en gezellige terrassen. Met Soigné heeft Bussum zelfs een echt sterrenrestaurant. Bussum heeft veel hippe boetiekjes en cadeauwinkels waar je uitgebreid kunt shoppen. Een tussenstop voor een hapje of drankje is ook zo gemaakt. Daarnaast heeft Bussum met Het Bredius (met daarin parkgebied Het Mouwtje en Bilderdijkpark) en Het Spieghel twee beschermde dorpsgezichten die symbool staan voor het bijzondere cultuurhistorische karakter.

Over Bussum

Park in Bussum

Onze binding met Bussum

Als jonge jongens zijn wij opgegroeid in Naarden, Bussum en Hilversum. Gevoetbald bij BFC in Bussum, uitgaan in “De Peuk”, “Het Galjoen”en natuurlijk “The Smugglers”, zwemles in het Sportfondsenbad en trainen bij het trapveldje aan de Burgemeester Jacoblaan. Onze hele jeugd hebben wij hier doorgebracht en we hebben er van genoten. We kennen Bussum op ons duimpje.

Klik hier om meer te lezen over het verkopen van je woning in Bussum

Makelaar Bussum

Ja, ik wil graag mijn woning verkopen! Bel mij voor een vrijblijvende afspraak

Makelaar Bussum