Het verhuren van je woning

Bij het verhuren van een woning komt veel kijken, zoals prijzen, fotografie, marketing, bezichtiging en het opstellen van een huurovereenkomst. Dit is een proces dat veel tijd en energie kost en expertise vereist.

Het is geen verrassing dat steeds meer verhuurders professionals inhuren om hun huizen te verhuren. Bij De Ruiter Makelaars ben je aan het juiste adres om een ​​verhuur expert in te schakelen. We zoeken huurders die goed bij je huis passen. Door ons uitgebreide netwerk en jarenlange ervaring vinden we gegarandeerd geschikte en betrouwbare huurders voor je woning. We doen er alles aan om je ontzorgen bij het verhuren van je woning. Onze makelaars staan ​​klaar om de juiste informatie te verstrekken en al je vragen te beantwoorden. Bij ons kun je alles op het gebied van verhuur uitbesteden. Van a tot z.

Wij regelen alles voor je! Zoals;

  • advies over huurprijzen
  • we zoeken geschikte huurders
  • we screenen potentiële huurder(s)
  • we plaatsen de woning op alle mogelijke websites en socialmediakanalen
  • we maken brochures met mooie foto’s en plattegronden
  • we stellen een huurovereenkomst op
  • we doen de begin- en eindinspectie
  • we zetten al onze kennis en kunde in om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Presentatie van je woning

Fotografie en Film

Om je woning zo goed mogelijk in beeld te brengen maken we gebruik van professionele woningfotografie.

De fotograaf werkt volgens de eisen die Funda stelt aan de kwaliteit van de foto’s en video’s. Om de woning op een zo hoog mogelijk niveau te presenteren maakt de fotograaf, naast de gebruikelijke foto’s, ook 360° foto’s en een video.

Indien mogelijk en toegestaan in de omgeving zet de fotograaf ook wel eens een drone in om prachtige foto’s en filmbeelden te maken vanuit de lucht.

Fotograaf Drone

Normale foto

de ruiter makelaars

360° foto

360 graden foto

Drone foto

de ruiter makelaars

Film

Plattegronden

Naast de foto’s en film zijn plattegronden heel belangrijk om een goed ruimtelijk inzicht te geven van de ruimte en indeling van je woning. Hiervoor laten wij door een professioneel extern bedrijf een meetrapport met plattegronden maken die interactief op Funda te bekijken zijn.

De plattegronden en foto’s worden in prachtig geïllustreerde brochure vormgegeven met een pakkende tekst, zodat alle kenmerken van de woning opvallend worden gepresenteerd.

deruitermakelaars