Registers

Om voor jouw onze kennis en kunde in te zetten om zo een hoge kwaliteit te kunnen blijven bieden zijn wij lid of verbonden aan een branche vereniging en staan wij ingeschreven in onderstaande registers als makelaarskantoor, maar ook als individuele makelaars. Om hieraan te blijven voldoen dienen wij jaarlijkse educatie te volgen.

Onderstaand de belangrijkste registers

de ruiter makelaars

Vastgoedpro voor makelaars

Vastgoedpro is dé beroepsvereniging voor vastgoedprofessionals. Dus ook voor de makelaar. De makelaars aangesloten bij VastgoedPro willen blijven ondernemen en zoeken daarbij ondersteuning zonder verstrikt te raken in regelgeving en voorschriften. Daarom kiezen zij voor Vastgoedpro.

Makelaars die zijn aangesloten bij Vastgoedpro hebben meer slagkracht in de markt. Dat komt omdat ze vanuit hun eigen lokale en regionale herkenbare merk kunnen en mogen werken. Vastgoedpro ondersteunt daarbij. Daarnaast biedt Vastgoedpro de aangesloten makelaars diverse producten en diensten zoals een groot documentenbestand, een historische woningdatabase en ondersteuning met een vakinhoudelijk adviseur die werkzaam is in de regio.

VGC

Het kwaliteitsregister van makelaars VastgoedCert

Gecertificeerde makelaars staan geregistreerd in het Kwaliteitsregister van Makelaars VastgoedCert. Dit houdt in dat u altijd te maken hebt met een gekwalificeerde, goed opgeleide en vakbekwame makelaar. U kunt dit controleren door hier te klikken!

De Stichting VastgoedCert is een platform van makelaars in onroerende zaken die zich als vakbekwaam makelaar willen onderscheiden in het kwaliteitsregister van VastgoedCert. Het beroep ‘makelaar’ in onroerende zaken is geen wettelijk beschermde titel. VastgoedCert bewaakt daarom de kwaliteit en vakbekwaamheid in de markt van de inmiddels ruim 10.000 ingeschreven makelaars, verdeeld over de Kamers Bedrijfsmatig Vastgoed, Landelijk Vastgoed en Wonen.

Lees meer

NRVT

Ieder jaar beoordelen taxateurs voor miljarden aan vastgoed, zoals woningen, kantoren, bedrijfspanden, ziekenhuizen en scholen. Vastgoedwaarderingen moeten daarom objectief en onafhankelijk tot stand komen en worden uitgevoerd door gekwalificeerde taxateurs, die handelen op basis van erkende regels en richtlijnen. In het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT) vindt u die gekwalificeerde taxateurs.

Lees meer

NWWI

Het NWWI is een validatie-instituut erkend door de Stichting Waarborgfonds Eigen Woningen (NHG). De validatienormen zijn opgesteld door het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT) en vastgelegd in het ISO 9001:2015 addendum.

Lees meer